Jeg blev født som clairvoyant i 1974, og uddannede mig yderligere i 2004 hos Gjertrud Berlon og Maya Fridan for at kunne bruge mine evner mere konstruktivt. I 2008 supplerede jeg efterfølgende med en 2-årig coachuddannnelse hos Ole Vadum Dahl. Jeg har været ejer af mit eget reklamebureau, men har også været ramt af først stress og efterfølgende en depression – altsammen før jeg fyldte 30 år! Så som person ved jeg godt, hvor uoverskueligt alt kan se ud, og hvor håbløst alt kan føles, for jeg har mærket det på egen krop – men jeg ved også som terapeut, at der er en udvej og kender vejen frem. Det kan lykkes, og når kan jeg gøre det, så kan DU også!!

TERAPI FOR MENNESKER

Jeg bruger mine evner som clairvoyant til at bringe dig klarhed og forståelse – og jeg arbejder som lifecoach især med personlig transformation. Min indgangsvinkel er holistisk, dvs jeg fordrer integration af det HELE menneske ved at hjælpe dig i kontakt med både din overbevidsthed og din underbevidsthed – og derigennem skabe den vitale forbindelse som forløser, forvandler og frigør dig. 

Jeg faciliteter dig i din proces med at forene din sjæl med din personlighed – at skabe overensstemmelse mellem dit indre og dit ydre – så du opnår symbiose og harmoni i dit liv, det være sig privat og/eller karrieremæssigt. 

Derudover giver jeg spirituelle indsigter fra englene og guiderne omkring dig og fungerer som både åndelig formidler og vejviser på din rejse. 

Jeg arbejder sammen med dig i et rum af tryghed, forståelse, hjerte og empati – her er der altid plads til både at græde og grine. Men jeg udfordrer dig også, samtidig med jeg sparrer dig til at sprænge dine begrænsninger gennem dine ressourcer. 

Du får brugbare redskaber til at give slip på gamle programmer og rodfæstede overbevisninger, som hæmmer din fulde udfoldelse. Og sidst men ikke mindst får du hjælp og praktiske øvelser til at implementere nye tankesæt, følelser og handlemønstre, der vil være hensigtsmæssig på din rejse og vej videre frem, og som samtidig matcher den du i virkeligheden ér indeni. Har ovenstående din interesse er du altid velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak om dine muligheder.