[vc_row source=”” main_heading=”Tolne NaturRetreat” heading_tag=”h2″ main_heading_color=”” sub_heading_color=”” alignment=”center” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” spacer_img_width=”48″ line_style=”solid” line_height=”3″ line_color=”#333333″ line_icon_fixer=”10″ main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” line_width=”100″ el_class=”accent-border-color color-title” spacer_margin=”margin-bottom:55px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;” sub_heading_font_size=”desktop:18px;” sub_heading_line_height=”desktop:28px;” main_heading_typograpy=”” main_heading_font_family=”” margin_design_tab_text=”” sub_heading_typograpy=”” sub_heading_font_family=”” sub_heading_margin=”” spacer_img=””][vc_column][vc_column_text]Hvad enten man er på retræte eller blot deltager på kurser, kommer du tæt på naturen. Tolne NaturRetreat er tænkt som et sted hvor naturen er det healende element. Stedet er indrettet spartansk, dog med adgang til toilet og køkken. Der findes ingen soverum, så vi overnatter i shelters, hængekøjer eller telte etc. Tanken er, at man finder et spot hvor der er god energi og slår sig ned. Der er mulighed for at bo tæt på hovedhuset, samt længere ude i skoven. Endvidere finders der bålhytte, svedhytte og vildmarksbad, som kan anvendes når man lyster. Det kræver dog forberedelse idet disse varmes op med brænde. Madlavningen kan foregå på medbragt Trangia eller laves på et af stedets madlavningssteder. Der er som nævnt også adgang til køkken.

Som hovedregel er det frivilligt om man vil deltage i stedet aktiviteter. Der skal være plads til fordybelse eller afslapning på egen hånd, i respekt for stedets øvrige deltagere. Tolne NaturRetreat vil løbende udbyde forskellige aktiviteter hvor hovedformålet er at give deltagerne mulighed for at trække sig tilbage fra en hektisk hverdag således overblikket bevares i eget liv.

Praktisk hvis du er på retreat

Medbring en rygsæk der indeholder:

 • Tøj til årstiden
 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Varmt undertøj/tøj
 • Spisegrej med kop Trangia
 • Bålkogegrej
 • Regnslag
 • Kniv
 • Vandrestøvler
 • Drikkeflaske
 • Pandelampe

Tjek også lige om du er forsikret hvis uheldet er ude (vred på anklen, uheld med økse/kniv etc.)

Ønskes der mere komfort i stedet for at sove i telt er det muligt at leje værelser på Tolne Gjæstgivergaard til en fordelagtig pris. Nævn at du deltager i et arrangement på Tolne NaturRetreat.

Gjæstgivergaard kan kontaktes på
Mobil: 40475320
Mail: tolneggg@gmail.com

 

Der vil være tilknyttet top professionelt personale i forbindelse med de forskellige aktiviteter. Se under fanen ”Personale”.

Kommende aktiviteter: Se fanen ”Aktiviteter”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]