4 dages natur-retræte i Tolne

Stilhed og sanser – en vej til indre fred

For at få en fornemmelse af nærvær har vi behov for kontakt til stilheden. En stilhed indefra som er langt dybere og som er en del af vores inderste natur. Inderst i enhver lyd er der stilhed og inderst i en hver følelse og tanke er der stilhed. At skabe fred er, at vide af, at vi har tanker og følelser, men vi er ikke vores tanker og følelser. Når kroppen er i sin naturlige bevægelse, vågenhed i sanserne, åbenhed i følelserne samt klarhed og stilhed i det mentale er vi ”hjemme” og tilstede i væren.

Kroppen og naturen er døre til stilhed og en dybere væren tilstede. Derfor er bodyflow og naturen en integreret del af undervisningen/vejledningen, hvor der også hver dag vil være afsat tid til deling. Derudover vil eftermiddagen være fri til fordybelse i egen proces. Der er mulighed for at benytte stedets vildmarksbad, udendørs sauna og bålhytte.

2 af dagene vil være i stilhed.
I vil få tilsendt praktisk info og program 3-4 uger før. Max 10 deltagere. Der bliver mulighed for, at tage sit eget telt med, 7-8 pladser i shelter, 2 pladser i hytte, og mulighed for at sove inde på medbragt madras på gulvet.

Der serveres økologisk mad.
Der er mulighed for vejledning efter behov.

Tid

Kommer senere

Sted

Dvergetvedvej 134, Tolne, 9870 Sindal

Undervisere

Psykolog og naturterapeut, Ole Lund Sørensen og Psykolog Monika Bæhr.

Pris

Ialt for alle dage inklusiv fuld forplejning pris pr. person 4000 kr.

Depositum 1000 kr. betales ved tilmelding på kontonr: 5380 245815
Resterende betales en uge inden Retreat start.

Tilmelding til Ole

Vi glæder os til at se dig/jer

Med venlig hilsen
Psykolog Ole Lund Sørensen Mobil: 2990 5866
Mail: Ole@mindfulness-retreat.dk